0 товар(ов)
Показать корзину
В Вашей корзине:

Приєднуйтесь

Мы в FacebookМы в ВКонтактеРасскажите о нас

 

Категорії

Какао масло Арома Інтер

PDFПечатьЭл. почта
kakao2-800x800
уточняйте наявність
Цена: 136,00 грн.
Размер

Описание
Косметична дія:
Активні компоненти, що містяться в олії какао, зволожують і пом'якшують шкіру, роблять її більш ніжною, еластичною і гладкою, підтримують тургор і відновлюють її гідроліпідний баланс. В результаті застосування цієї олії розгладжуються дрібні зморшки, зникають гусячі лапки, шкіра стає м'якою, еластичною, сяючою.
Використовується для запобігання формування шрамів після порізів або інших травм шкіри; сприяє зникненню невеликих косметичних дефектів (невеликі шрами, наслідки вугрової висипки, фурункульозу і т. д.).
Сприяють усуненню розтяжок шкіри на грудях, животі та стегнах після вагітності і при зниженні (наборі) ваги, а використання цього косметичного засобу під час вагітності допомагає уникнути появи розтяжок.
Захищає шкіру від обвітрювання в зимовий час.
Відмінно підходить для шкіри будь-якого типу, особливо необхідно для догляду за сухою і в'янучої шкірою. Ідеальний засіб для ніжної дитячої шкіри.
Масло добре вбирається, не залишаючи на шкірі жирної плівки.
 
Застосування:
Масаж, маски, аплікації.
Перед вживанням масло необхідно помістити на водяну баню при температурі 40-50 ° С і нагрівати до придбання рідкої консистенції.
 
Ботанічна назва Theobroma cacao.
Сімейство: стеркуліевих (Sterculiaceae).
Країна походження: США.
 
Запобіжні заходи: індивідуальна непереносимість. Може бути камедогенним.
 
Зберігання:
24 місяці. Після розтину використовувати протягом 6 місяців.
Зберігати в темному місці (не допускати прямого попадання сонячних променів).
 
Смачні та корисні плоди какао
 
Центральна і Південна Америка володіють особливими кліматичними умовами, ніж звичні нам широти, саме тому там ростуть самі незвичайні дерева і чагарники, плоди яких мають неоціненні корисні властивості. Одне з найвідоміших видів - дерево какао. У багатьох відвідувачів відразу виникає стійка асоціація ще з дитинства зі смачним напоєм з такою ж назвою, при цьому багато хто може подумати: при чому тут косметичні засоби? Плоди цього дивного дерева під впливом обробки дають відразу три різновиди сировини: терте, порошкоподібну і масло какао. Терте сировину активно використовує харчова промисловість по всьому світу, саме воно і складає основу шоколаду, настільки улюблених ласощів ласунів. Масло какао довгий час залишалося в тіні і переважно використовувалося лише місцевим населенням. Європейці познайомилися з його відмінними властивостями в 17 столітті і стали активно застосовувати його для збереження молодості і краси. Сьогодні вчені не тільки ретельно вивчили склад і властивості входять до його складу компонентів, але і розробили ряд рекомендацій щодо його застосування.
 
"Еліксир молодості"
 
Купуючи масло какао, Ви купуєте цілий набір корисних речовин, тому що до його складу, крім вітамінів, входять найважливіші мікроелементи і цинк. Основна відмінність від інших видів олій і кремів в тому, що його застосування вимагає особливих приготувань. Масло какао продається тільки в твердому вигляді, тому для отримання рідкої консистенції нагрійте його на водяній бані до 50 градусів. Але не дивлячись на це багато покупниці вибирають саме цей різновид, так як вона найкращим чином дозволяє дарувати шкірі такий догляд, ніби Ви повертаєте час назад. Купівля масла какао і його періодичне застосування - це відмінна можливість впоратися з багатьма проблемами шкіри (вугрі, розтяжки, невеликі шрами, целюліт, лущення та ін.). Всілякі рецепти обгортань дозволять впливати на проблемні зони тіла для усунення неприємних розтяжок після вагітності. Купують цей унікальний компонент як косметичний засіб зовсім юні дівчата для догляду за шкірою в зимовий час і як чудовий засіб від агресивного впливу сонця, так і ті, хто прагне продовжити молодість і сяючий колір обличчя.
 
Виготовлено в Україні
Отзывы
Нет отзывов об этом товаре.

Підписатись на новини

Телефонуйте нам:

(067) 270 37 68

(093) 231 78 71

Завжди раді Вас чути!